CA

(Lloret de Mar). La cadena de COFFEE BAKERY “PDEPÀ” acaba d’incorporar al seu equip a Alejandro Ascencao Dordelly com a Director de Franquícia per dur a terme l’ambiciós projecte de desenvolupament de “PDEPÀ” amb la previsió de 20 obertures nacionals durant els propers 2 anys.

Alejandro Ascencao Dordelly és Enginyer Industrial i amb contrastada experiència en expansió, vendes, màrqueting i operacions durant més de 20 anys. Durant el recent 2017 ha estat el Director d’Expansió de Granier i promocionant des de l’any 2016 com a Responsable d’Àrea en l’àmbit de les Operacions a Catalunya, Llevant, Balears i Aragó. En els seus incios professionals i durant més de 10 anys va estar al càrrec de l’expansió al mercat andí de McDonalds.

Història de “PDEPÀ

PDEPA” va obrir el seu primer COFFEE BAKERY en 2014 amb la intenció de diferenciar-se de la gran quantitat de conceptes similars del sector. Avui dia ho ha aconseguit a través d’un servei al client que marca la diferència amb qualsevol dels seus competidors i que genera molta repetició amb els clients de proximitat i que permeten a la franquícia un procés d’expansió amb diversos punts de venda en una mateixa localitat. El claim “Feel Like Home” reflecteix l’esperit de “PDEPÀ” i cadascuna dels BAKERY COFFEE reflecteixen la voluntat d’oferir als clients una experiència única per als seus cinc sentits a través d’un disseny acollidor que fa sentir als clients com a casa.

Llançament de la Nova Carta 2018

Amb la recent obertura de “PDEPÀ Claret” a Girona al gener de 2018, s’ha llençat la nova carta amb la gamma completa de productes amb un look & feel més artesà, ressaltant el producte recentment fet i una presentació molt cuidada amb bodegons de les diferents categories de productes. Entrepans, crepès dolços i salats, croissants planxats dolços i salats (especialitat “PDEPÀ“), fórmules de desdejuni, menjar i berenar i també una àmplia gamma de fleca, pastisseria, brioixeria i de productes vegans i sense gluten. També disposen d’una àmplia varietat de cafès, tes i de begudes calentes en la nova carta, convertint “PDEPÀ” en un espai ideal per als amants d’un producte únic i diferencial. També disposen de venda en taulell d’una àmplia varietat de tipus de pa, el complement perfecte per a qualsevol amant del pa acabat de sortir del forn i amb varietat d’ingredients que ajuden a aconseguir un sabor únic.

En “PDEPÀ” es treballa de forma constant per oferir un producte nou i atractiu en un mercat tan competitiu com l’actual, a través d’un estudi detallat dels horaris de consum i dels gustos dels nostres clients que convergeixen en una carta de productes molt elaborada i rendible en totes les seves categories.