CA

Vine a PdePÀ i posa al dia l’organisme amb les nostres amanides healthies

Torrons, massapans, confits, cava, vi… Durant les festes nadalenques mengem més del compte i, a vegades, aliments i begudes que no estem acostumats o que no són els més recomanables per a la nostra salut. Per això, després de diversos dies de celebracions, no és estrany sentir-se pesat, inflat i amb la necessitat de depurar l’organisme. El cos demana un reset per començar l’any amb força i totalment renovat.

Vols saber com aconseguir-ho? Amb una dieta rica en verdures, fruites i greixos saludables, on les amanides healthy no faltin. I és que aquest plat, a més de boníssim, té múltiples beneficis per a la nostra salut:

  • Actua com a depurador natural del nostre organisme i ens ajuda a eliminar les toxines que s’hi acumulen en forma de greixos.
  • Regula la nostra funció intestinal i redueix el risc de tenir colesterol, hipertensió, diabetis, obesitat i malalties cardiovasculars.
  • És una font inigualable de nutrients i aigua per al nostre cos.
  • Els betacarotens i la vitamina C que contenen certes hortalisses i fruites, protegeixen la nostra pell del sol i de l’envelliment.

Les amanides healthies ens ajuden a
depurar i activar el nostre organisme

Però, perquè les amanides healthies ho siguin de debò, hem de cuidar al màxim els ingredients que utilitzem en la seva elaboració. De res serveix que apostem per aquests plats, si abusem de salses dolces, carbohidrats o processats.

Així doncs, una bona amanida healthy ha d’incloure fulles verdes com l’enciam, la ruca, els canonges o els espinacs. A més d’hortalisses i fruites com el tomàquet, la ceba, la pastanaga, les maduixes o el cogombre. També és important complementar-la amb aliments rics en greixos saludables com l’alvocat, les nous o el salmó, i en proteïnes vegetals com les llenties o la quinoa. Si vols que l’amanida sigui rica en Omega 3, també pots afegir-hi tonyina. 

Coneixes les amanides healthies de PdePÀ?

  • De tonyina, tomàquet cherry, ou dur, crostons i fulles variades: pels amants de l’amanida tradicional.
  • De pollastre a la planxa, tomàquet cherry, formatge semi curat, ceba cruixent, nous i fulles variades: per aquells que no volen renunciar a la proteïna animal.
  • De llenties, tomàquet cherry, ou dur, alvocat, sèsam i fulles variades: una amanida completa que combina la proteïna vegetal de les llenties i la proteïna animal de l’ou.
  • De salmó fumat, quinoa, tomàquet cherry, alvocat, ceba cruixent, sèsam i fulles variades: una proposta saludable, diferent i deliciosa.
  • De formatge de cabra, tomàquets cherry, bacó, maduixes, crostons, sèsam i fulles variades: una mescla de dolç i salat que et deixarà sense paraules.

Comença el 2020 amb bon peu i proposa’t un canvi d’hàbits en la teva alimentació. T’ajudarà a cuidar la teva línia i la teva salut sense passa gana. 

Tasta les nostres amanides al teu PdePÀ més proper. Quines són les teves preferides?