CA

Actualment responsable de PdePÀ Bakery Rieral. Treballant amb nosaltres des que PdePÀ va obrir les seves portes. Creativa i inquieta, sempre disposada a innovar.

“M’agrada donar un bon servei i que el client marxi content i repeteixi”

Com va ser el teu primer contacte amb el món de la restauració?

Realment és una cosa de família. Els meus avis tenen un restaurant, quan era una nena anava i ja em posava darrere de la barra a preparar plats pel cafè amb la seva cullera i els sucres.

Com ha estat el teu pas per PdePÀ fins ara?

Quan vaig començar, feia un mes que havia començat aquesta gran aventura d’Anna i Nino, uns valents en aquella època de crisi. Érem una petita família i ara ens hem convertit en una nombrosa. A poc a poc he anat adquirint més responsabilitats, ara mateix com a responsable de PdePÀ Rieral, tot un repte.

Quin és el teu millor moment del dia?

El millor moment del dia...el Boom del treball, aquestes hores puntuals en el qual el ritme és frenètic, m’encanta, com més cal córrer més em diverteixo.

Què és el que t’apassiona d’aquest treball?

M’agrada donar un bon servei, que el client marxi content i repeteixi, creant així un vincle molt especial amb ells. És increïble la de coses que podem memoritzar els cambrers, sabem com els agrada el cafè a una quantitat de clients que ens pot arribar a sorprendre.

Una anècdota que t’hagi succeït en PdePÀ?

Deixa’m que pensi...buscar cada matí una caixa buida per poder arribar a agafar el pa de l’aparador nou!! No arribo!!

Què destaques de la teva feina?

Cada dia és diferent, impossible caure en la rutina.

Si fos una persona PdePÀ, com seria?

Una persona jove, dinàmica i familiar.

_DSC1214