CA ES

Espiga PdePA

Gaudeix del seu sabor a les nostres coffee bakeries

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és EspigaAvall.png

Si ets vegà o vegetarià segur que hauràs sentit a parlar de l’Heura, una proteïna d’origen vegetal que per la seva aparença, textura i sabor s’assembla al pollastre. Tot i que aquest aliment està pensat per a persones que no consumeixen proteïna animal, és ideal per a tothom. Gaudir de les seves propietats no és qüestió de dietes.

L’Heura és perfecta per a totes aquelles persones que vulguin cuidar-se sense renunciar al sabor. I és que aquest aliment té múltiples beneficis per a la salut. Us n’expliquem els principals:

  • Alt valor nutricional: L’ingredient principal de l’Heura és la soja, un llegum ric en fibra, isoflavones, vitamines i minerals. A més de ser molt saciant, conté més proteïnes i lisina que cap altre. Aquestes qualitats la fan perfecta per a les persones que no mengen carn o que volen reduir-ne el consum sense renunciar a la salut.
  • Lliure de gluten i de làctics: L’Heura no és només apta per a les persones que han decidit eliminar de la seva dieta la proteïna animal. També ho és per a aquelles que, per decisió personal o a causa d’una al·lèrgia alimentària, no consumeixen llet o cereals. Aquest aliment només conté soja, aigua, sal, oli de gira-sol, aroma i espècies; ingredients aptes pels al·lèrgics al gluten i als lactis.
  • Respectuosa amb el medi ambient: Per a elaborar l’Heura cal un 96% menys d’aigua que per a produir la mateixa quantitat de proteïna de carn de vedella. De la mateixa manera, els gasos d’efecte hivernacle que es generen amb la seva producció són molt menors dels que es creen amb l’activitat ramadera. Així doncs, l’Heura a més de deliciosa és sostenible.
  • Molt gustosa: El consum d’una ració d’Heura proporciona la mateixa quantitat de ferro que un plat de llenties, dues vegades més proteïna que els ous, i sis vegades més fibra que el tofu. I és igual -o més- gustosa que aquests aliments.

Et ve de gust provar-la?

A les coffee bakeries de PdePÀ pots gaudir del seu sabor en diverses de les nostres propostes:

  • Entrepà vegetal d’Heura.
  • Focaccia d’Heura, enciam, tomàquet, i maionesa.
  • Crep d’Heura, formatge, i compota de poma.
  • Amanida de fulles variades, tomàquets ‘cherry’, Heura, formatge semicurat, ceba cruixent, i ou.

Feel like home