CA

Iniciem l’expansió PdePÀ a Girona, una franquícia única en el sector del Coffee Bakery.

La cadena de COFFEE BAKERY “PDEPÀ” obrim a principis de gener del 2018 a Girona la primera cafeteria fora de la localitat turística de Lloret de Mar, com a primer pas d’un ambiciós pla d’expansió per als propers anys. La cadena explica actualment amb 4 cafeteries a Lloret de Mar i té una previsió de 5 obertures per any i espera situar-se en 2020 amb més de 20 locals.

El COFFEE BAKERY “PDEPÀ” Girona estarà situat a la zona del centre més comercial de la ciutat, amb entrada per dos carrers: Ronda Sant Antoni Maria Claret, 45 i per la Plaza Calvet i Rubalcaba, 13, just enfront del mercat municipal de més tràfic de la ciutat de Girona. La cafeteria consta d’aproximadament 220 metres quadrats, dividits entre 120 m2 interiors i 100 m2 de terrassa (interior), que donen cabuda a gairebé 100 comensals.

“PDEPA” va obrir el seu primer COFFEE BAKERYen 2013 amb la intenció de diferenciar-se de la gran quantitat de conceptes similars del sector. Avui dia ho ha aconseguit a través d’un servei al client que marca la diferència amb qualsevol dels seus competidors i que genera molta repetició amb els clients de proximitat i que permeten a la franquícia un procés d’expansió amb diversos punts de venda en una mateixa localitat. El claim “Feel Like Home” reflecteix l’esperit de “PDEPÀ” i cadascuna dels BAKERYCOFFEE reflecteixen la voluntat d’oferir als clients una experiència única per als seus cinc sentits a través d’un disseny acollidor que fa sentir als clients com a casa. La gamma de productes és la següent: entrepans, crepès dolços i salats, croissants planxats dolços i salats (especialitat “PDEPÀ”), fórmules de desdejuni, menjar i berenar i també una àmplia gamma de fleca, pastisseria, brioixeria i de productes vegans i sense gluten. També disposen d’una àmplia varietat de cafès, tes i de begudes calentes, convertint “PDEPÀ” en un espai ideal per als amants d’un producte únic i diferencial. També disposen de venda en mostrador d’una àmplia varietat de tipus de pa, el complement perfecte per a qualsevol amant del pa acabat de sortir del forn i amb varietat d’ingredients que ajuden a aconseguir un sabor únic.

En “PDEPÀ” es treballa de forma constant per oferir un producte nou i atractiu en un mercat tan competitiu com l’actual, a través d’un estudi detallat dels horaris de consum i dels gustos dels nostres clients que convergeixen en una carta de productes molt elaborada i rendible en totes les seves categories.