CA

PDEPÀ OBRIRÀ LA SEVA SEGONA COFFEE BAKERY A UN LOCAL EMBLEMÀTIC DE GIRONA

(Girona). La cadena de COFFEE BAKERY “PDEPÀ” té previst obrir el mes de Setembre a Girona la seva segona cafeteria fora de la localitat turística de Lloret de Mar. PdePÀ segueix avançant dins del seu ambiciós pla d’expansió pels anys vinents. La cadena explica que  actualment amb 4 cafeteries a Lloret de Mar i 1 a Girona té una previsió de 4 obertures per any. Espera situar-se en 2020 amb més de 20 unitats.

La nova COFFEE BAKERY “PDEPÀ JAUME I” estarà situada al centre de Girona, en el número 60 de l’Avinguda Jaume I, artèria principal i amb més trànsit rodat de la ciutat. El local és un espai emblemàtic de la ciutat que durant anys ha estat la seu de la cafeteria “El Cafetí”, lloc de trobada de referència del municipi i propietat de Cafès Roura. “PDEPÀ” promet seguir amb el gran treball realitzat pels antics arrendataris i mantenir el seu posicionament com a cafeteria de referència pels amants del bon cafè i com sempre, afegint tota la gamma de productes i especialitats de “PDEPÀ“.

Durant les pròximes setmanes, una vegada finalitzat el procés de selecció de tots els candidats interessats en aquesta obertura, està previst que “PDEPÀ” comuniqui la identitat del franquiciat de la segona Coffee Bakery de “PDEPÀ” a Girona.

Breu història de PDEPÀ

PDEPÀ” va obrir el seu primer COFFEE BAKERY en 2014 amb l’intenció de diferenciar-se de la gran quantitat de conceptes similars del sector. Avui dia ho ha aconseguit a través d’un servei al client que marca la diferència amb qualsevol dels seus competidors i que genera molta repetició amb els clients de proximitat i que permeten a la franquícia un procés d’expansió amb diversos punts de venda en una mateixa localitat.

El claim Feel Like Home” reflecteix l’esperit de “PDEPÀ” i cadascuna dels BAKERY COFFEE reflecteixen la voluntat d’oferir als clients una experiència única pels seus cinc sentits a través d’un disseny acollidor que fa sentir als clients com a casa.

La gamma de productes és la següent: entrepans, crepès dolços i salats, croissants planxats dolços i salats (especialitat “PDEPÀ“), fórmules d’esmorzar, menjar i berenar i també una àmplia gamma de fleca, pastisseria, brioixeria i de productes vegans i sense gluten. També disposen d’una àmplia varietat de cafès, tes i de begudes calentes, convertint “PDEPÀ” en un espai ideal per als amants d’un producte únic i diferencial.

També disposen de venda en aparador d’una àmplia varietat de tipus de pa, el complement perfecte per a qualsevol amant del pa acabat de fornejar i amb varietat d’ingredients que ajuden a aconseguir un sabor únic.

En “PDEPÀ” es treballa de forma constant per oferir un producte nou i atractiu en un mercat tan competitiu com l’actual, a través d’un estudi detallat dels horaris de consum i dels gustos dels nostres clients que convergeixen en una carta de productes molt elaborada i rendible en totes les seves categories.