CA ES

Des d’ara ja podeu fer la vostra comanda online i recollir-la a botiga

L’any 2020 està sent un repte per a tots plegats, ja que la pandèmia de Covid-19 ens està obligant a reinventar-nos de moltes maneres. Tot i això, des de PdePÀ estem molt satisfets amb el suport i la confiança que ens heu brindat en tot moment.

Durant aquests últims mesos, sou molts els que heu gaudit de les nostres especialitats a través del nostre servei de ‘Delivery’, a més a més de tots aquells altres que heu optat pel format ‘Take Away’, i que heu viscut el vostre moment PdePÀ des de casa o des de l’oficina.

Avui, cinc mesos després del llançament de l’opció de ‘Delivery’, hem volgut fer un pas més enllà i crear el nostre propi e-commerce. Aquesta botiga online vol oferir un espai de ‘Click & Collect’, des del qual poder fer una comanda i recollir-la a continuació a la coffee bakery que més us convingui.

El funcionament és fàcil i intuïtiu. Només cal:

  • Entrar a online.pdepa.com.
  • Seleccionar la coffee bakery més propera.
  • Escollir les vostres especialitats PdePÀ preferides.
  • Indicar la forma de pagament.
  • Recollir la comanda a botiga.

Un 10% en totes les compres online

Si encara no heu utilitzat el servei ‘Click & Collect’ de PdePÀ, la setmana del 23 al 29 de novembre és perfecta per a fer-ho. Amb motiu del Black Friday, i només durant aquests dies, totes les comandes realitzades des de la nostra botiga online tenen un 10% de descompte. Per a gaudir d’aquesta oferta només és necessari incloure el codi BF10 a la cistella de la compra.

Des de PdePÀ us volem agrair la confiança diària que ens dipositeu. No t’ho perdis i celebra amb nosaltres el “divendres més negre” de l’any de la forma més dolça possible!

Feel like home