CA ES

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és EspigaAmunt.png

Aquest certamen té com a objectiu reconèixer el desenvolupament de petites i mitjanes empreses arreu de l’estat espanyol

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és EspigaAvall.png

La nostra cadena de coffee bakeries va guanyar l’Accèssit en Formació i Ocupació Laboral de la quarta edició dels Premis Pime de la demarcació de Girona. Aquest certamen, organitzat pel Banc Santander i la Cambra de Comerç d’Espanya en col•laboració amb La Vanguardia, reconeix el desenvolupament de les petites i mitjanes empreses arreu de l’estat espanyol.

L’entrega dels premis va tenir lloc a l’oficina Smart Red del Banc Santander de Girona el passat 16 d’octubre, en la qual va participar el president de la Diputació, Miquel Noguer. Durant l’acte, Noguer va destacar la importància de les Pimes durant la pandèmia de COVID-19, que “ha suposat un punt d’inflexió en les nostres vides i ens ha obligat a tots a reinventar-nos”.

Per a PdePÀ, aquest guardó suposa un reconeixement a la labor que realitzem a les comarques gironines, i ens impulsa a seguir treballant en aquesta línia pel que fa a la innovació i ocupació de qualitat.

El guardó principal dels Premis Pime 2020 el va rebre l’empresa banyolina TEISA (Transports Elèctrics Interurbans SA), que aquest any celebra el seu centenari. Les altres empreses reconegudes van ser Miquel Avícola SA amb l’Accèssit a la Internacionalització, Lafcarr amb l’Accèssit a la Digitalització i Innovació, LC Paper amb l’Accèssit a l’Empresa Responsable, i Daife, que va obtenir la menció especial en Millor iniciativa en la lluita contra la COVID-19.

Des de PdePÀ volem donar l’enhorabona a totes les Pimes participants i agrair, també, la presència i paraules del president de la Diputació de Girona.

Feel like home