CA ES

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és EspigaAmunt.png

El nou festival d’estiu
de Lloret de Mar resulta tot un èxit

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és EspigaAvall.png

Durant la setmana del 23 al 30 d’agost vam participar a SOM de Mar, el festival d’estiu de Lloret de Mar que va ser tot un èxit en la seva primera edició. Aquesta proposta va néixer de la mà de l’Ajuntament i de la promotora U98 Music, amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava – Girona i de la Diputació de Girona.

El festival va comptar amb la participació d’artistes excepcionals: Laurent Martin, Judit Nedderman, Abba The New Experience, Gemma Humet, Fel Faixedas, Ramon Mirabet i Mikel Erentxun. Els Jardins de Santa Clotilde van acollir 3.600 persones, tot un èxit d’assistència si es tenen en compte les limitacions provocades per la pandèmia. 

No podíem faltar a un esdeveniment que té com a objectiu revitalitzar el panorama cultural, econòmic i social

Tot i que la música va ser la protagonista d’aquest esdeveniment, no va ser l’únic atractiu de SOM de Mar. A més dels concerts, els assistents van poder gaudir de les desfilades de moda que van preparar els integrants de l’Associació de Comerciants i també, de les degustacions gastronòmiques dels membres del Gremi de Bars, Restaurants, i Cafeteries de Lloret de Mar. Entre ells, PdePÀ.

I és que, com a entitat compromesa amb Lloret de Mar i amb la cultura del nostre país, no podíem faltar a un esdeveniment que té com a objectiu revitalitzar el panorama cultural, econòmic i social d’aquesta localitat.

Feel like home.