CA ES

Ens comprometem amb totes aquelles persones que consumeixen productes ‘gluten free’ a través dels certificats que atorga l’Associació de Celíacs de Catalunya

Ets celíac o sensible al gluten? A la nostra carta hi trobaràs diferents tipus de pa, brioixeria i begudes sense gluten que et permetran gaudir del teu moment PdePÀ. Actualment som un dels 300 establiments de Catalunya certificats amb el distintiu “Sense Gluten” que atorga l’Associació de Celíacs de Catalunya a tots aquells negocis que, a més d’oferir productes aptes per a celíacs, garanteixen la seguretat de les persones al·lèrgiques o sensibles al gluten.

L’any 2014 vam obrir la nostra primera coffee bakery, i des de llavors hem volgut convertir els nostres establiments en espais on tothom s’hi senti com a casa. Per això sempre hem treballat per adaptar la nostra oferta gastronòmica a les necessitats i suggeriments dels nostres clients. 

Quins requisits ha de complir un establiment ‘gluten free’?

  • Comptar amb aliments i begudes amb certificació i etiquetatge sense gluten.
  • Oferir els productes per a celíacs envasats per a evitar la contaminació creuada, o bé envasar-los en zones lliures de gluten o perfectament higienitzades.
  • Disposar d’espais i estris de cuina exclusius per a la manipulació i emmagatzematge dels productes sense gluten. En cas de no tenir-los, seguir el protocol de neteja i manipulació d’aliments per a celíacs.
  • Comptar amb un equip format en manipulació de productes per a celíacs i en nocions sobre celiaquia.

Troba tota la oferta de productes sense gluten aquí

Feel like home