CA

Les noves tecnologies, els mitjans de transport i el que els nostres avis van cridar “la modernitat” han aconseguit canviar les nostres vides, en la majoria dels casos per a millor. En el treball, en les compres, en el dia a dia i fins i tot prenent una infusió. No, no, no: el que està escrivint aquestes línies no s’ha equivocat; prenent una infusió també.

Comunament ho criden tan sola proximitat, però en Ànima ho cridem Proximitat de Doble Sentit. No es tracta d’un simple joc de paraules, darrere hi ha una filosofia de treball que compartim amb els nostres clients per seguir creixent i, el més important, perquè els nostres consumidors surtin beneficiats en tots els sentits.

La Proximitat de Doble Sentit ens permet treballar amb els productors en origen per poder seleccionar la millor matèria primera allà on es produeix i convertir-la en un ressò infusió de primera qualitat. A més aquesta col·laboració serveix per créixer juntament amb els productors locals a través de projectes socials que milloren les seves condicions de vida. És a dir, cada vegada que estàs gaudint d’un ressò infusió d’Ànima també estàs ajudant a millorar les condicions de la gent que treballa amb nosaltres en origen i que, al costat del nostre equip de producte, ens ajuden a créixer. Recentment hem estat a Sri Lanka per visitar diferents plantacions a la recerca de la millor matèria primera.

alma infusión

Alma infusión

Però aquesta Proximitat de Doble Sentit implica que aquesta proximitat es produeixi tant a milers de quilòmetres d’aquí com en cadascun dels establiments on pots comprar els productes d’Ànima Home. L’equip d’atenció al client i el producte col·laboren mà a mà amb els nostres clients perquè el consumidor final pugui gaudir al màxim d’un ressò infusió. Com? Doncs coneixent els orígens de cadascuna d’elles, cuidant la presentació, elaborant cartes personalitzades, amb formació per a tot l’equip de servei, etc. D’aquesta manera quan demanes un ressò d’infusió pots gaudir de la nostra Proximitat de Doble sentit, una proximitat que ens fa únics no per ser els millors sinó per oferir el millor a tots els que formeu part de la família Ànima.

Les paraules que crea el màrqueting estan molt bé, però la qualitat i el compromís estan molt millor. Salut i feliç ressò d’infusió.