CA

Que les coses canvien és més que evident, que les paraules ja no són el que eren, també. Els constants canvis fruit de la globalització, les noves tecnologies i el màrqueting han fet i variat els conceptes generals que fins ara regien diferents sectors de les nostres vides.

En el sector de la gastronomia paraules fins ara indicadores d’un valor afegit han vist com, en un curt període de temps, s’han convertit en una lleu referència del que van anar. Gourmet o delicatesen, per exemple, s’han convertit en nom genèrics que han distorsionat el seu significat original i la seva vinculació a la sempre valorada qualitat.

El món del cafè no escapa a aquesta situació. Els jocs de paraules i adjectius com a únic o exclusiu poden acabar corrent la mateixa sort que el nostre inconfusible gourmet i delicatesen. Diem que poden perquè, en contra del que succeeix en altres sectors, el client exigeix saber més del cafè del qual aquesta gaudint més enllà de conèixer del seu origen. Així, les noves regles del mercat han fet que el cafè únic existeixi i sigui real.

I ara, és clar, et preguntes: com es pot aconseguir un cafè únic? Doncs a través dels petits lots com els que ofereix la gent de Fincafe que a més ajuden al desenvolupament de programes d’educació i desenvolupament sobre el terreny.

Els petits lots són micro no perquè el seu gra és més petit sinó pel seu origen. Grans de cafè recol·lectats en un racó únic del món que donen al cafè un sabor i una aroma especial, en contra del que succeeix en les grans plantacions.

Per exemple en una petita plantació de tan sols dues hectàrees a Guatemala. Situada 500 metres per sobre de la resta de la plantació en un terreny diferent i amb un grau de pluviositat menor que li confereixen unes característiques singulars per un micro lot de cafè que arriba al teu paladar en forma d’un cafè clarament únic.

Per aconseguir grans així i portar-los a la teva tassa, sigui a la teva casa sigui en la teva cafeteria favorita, en Fincafe recorrem mig món per ser els primers a poder-te oferir la selecció més gran de cafès únics del mercat. Únics de debò perquè no només el seu sabor i aroma parlen per ells sinó també ho confirmen els certificats que rebem en l’àmbit internacional.

Així que solament ens queda desitjar-te salut i que gaudis d’un cafè autènticament únic…bilrlQLQ