CA

El cafè, aquest magnífic costum social de la qual gaudim cada dia, tant en grup com en solitari, sol ser un moment de la nostra atrafegada vida on tot es ralenteix i el silenci i les confidències es converteixen en les nostres millors companyes de viatge.

Aquests moments únics, aquestes micro-desconnexions, han de ser autèntics tresors on cada xarrup equival a un silenci o ens marca el ritme dels nostres riures.

Ens neguem a amargar aquests moments únics enmig de les nostres atapeïdes agendes laborals i familiars on les hores semblen minvar.

Per a això l’equip de Fincafé ha viatjat per mig món (Àfrica, Sud-amèrica i Àsia) buscant els millors grans verds per després torrar-los naturalment en el nostre taller de Sant Fost de Campsentelles (Barcelona). Grans que han estat seleccionats per la seva singularitat fruit de la seva singular ubicació o d’unes condicions climàtiques determinades que comporten una cura i una producció especial.

En tot el procés ens preocupem per fer brollar les característiques intrínseques de cada origen per convertir cada tassa en un moment únic i cada xarrup en un moment d’orgull per tots els que estem implicats en aquest llarg procés que comença en una plantació remota i acaba en una tassa.

Una labor a més que està emmarcada en uns valors implícits a la marca des del seu naixement: el respecte pel medi ambient, el suport a l’acció social en origen i una traçabilitat absoluta reafirmada pels certificats més exigents en l’àmbit internacional.

Parlar de Fincafé és parlar d’una qualitat, d’una aroma i, sobretot, d’un sabor irrepetible fruit de la unió d’una tradició mil·lenària amb les tècniques més avançades amb un sol objectiu: crear moments únics i irrepetibles. Crear el moment Fincafé. Crea el teu moment.

Tu decideixes: fem un cafè o fem un bon cafè?