CA

El 14 de febrer, amb motiu del Dia Internacional del Càncer infantil, tindrà lloc una nova edició de la Xocolatada Solidària a Lloret de Mar. Una iniciativa que neix amb l’objectiu de donar visibilitat al càncer infantil i recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia.

PdePÀ tona a participar en aquesta iniciativa solidària organitzada pels col·legis Àngels Alemany i Boris i l’escola infantil Els Pops de Lloret de Mar amb el lema “Taca’t pel càncer infantil”.

En aquesta jornada, les persones interessades podran apropar-se a aquests dos centres educatius i gaudir d’una xocolata calenta amb fartons. L’escola infantil Els Pops estarà oberta de 08:30h a 11h al matí i de 15h a 17h a la tarda; l’Escola Àngels Alemany i Boris obrirà les seves portes a partir de les 16h.

Els diners recaptats a la Xocolatada Solidària
aniran destinats a la lluita contra el càncer infantil

Tots els diners recaptats amb la Xocolatada Solidària aniran destinats al laboratori d’investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Una entitat que, des de fa anys, compta amb un grup d’investigació dedicat a buscar noves teràpies i medicaments que ajudin a erradicar aquesta malaltia que cada any afecta a més de 1.200 nens a Espanya.

Darrere de l’Organització de la Xocolatada Solidària s’hi troben entitats com Aniol sempre amb un somriure, la Lluita d’Arnau, Pulseras Candela, Todos contra la Histiocitosis, MUA, OR, Asociaciones Anita i l’associació contra el Rabdomiosarcoma. A més, centenars de persones i empreses de tota la península que, de manera desinteressada, posen el seu granet de sorra per acabar amb el càncer infantil.